Nieuwe vormen van partnership

Erbij horen, iets bijdragen dat er toe doet, aandacht voor wat je wel kunt. Zo bieden bedrijven, gemeenten en maatschappelijke organisaties kansen aan mensen met een beperking. De inclusieve samenleving. Al onderzoekend kan ik vanuit verschillende perspectieven kijken om vervolgens tot iets nieuws te komen, een werkwijze vastleggen in een handreiking die werkt in de praktijk. Mijn partner hierbij is Margie Kompier.

Bedrijven bieden kansen aan mensen, gemeenten willen een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen. De werelden verschillen, maar de ambitie biedt ruimte en vraagt om iemand die nieuwe samenwerkingsverbanden kan smeden tot een nieuw partnership dat is uitgeprobeerd in de praktijk, het werkt:

Wij doen dat door:
  • begeleiden bij nieuwe partnerschappen tussen bedrijven en gemeenten, sociale werkvoorziening
  • werkende praktijkervaringen onderzoeken en beschrijven in praktische handreikingen waardoor de kennis overdraagbaar wordt.
 
 
 

Blog


Geplaatst op: 29 oktober 2019Zondag was er een item op het NOS journaal dat me raakte. Ik dacht meteen 'wow wat een prachtige oplossing heeft Stella bedacht voor álle betrokkenen'. Ik vroeg me bij dit verhaal ook af: 'wat werkt hier dan zo goed?' 
Lees verder

Contact

Geni Horstink Advies Geni Horstink
Reeverdijk 13
7217 LA Harfsen
T 0573-430892
M 06-51134149
E info@genihorstinkadvies.nl

Copyright 2011 - Geni Horstink Advies  -