Activerende dienstverlening

Eigen initiatieven van burgers koesteren en versterken van wat er al is. Iemand die iets wil, of vraagt, daar spreekt bereidheid uit. Die kracht kun je herkennen, faciliteren en versterken en vraagt om een methodiekontwikkelaar die samen met professionals om nieuwe manieren vindt.

Zo geef je burgers de ruimte om zelf prioriteiten en oplossingen te laten bepalen die voor hen goed werken. En biedt je zorg en hulp op maat als het echt nodig is en werk je kostenbewust.

Dat doe ik door:
  • Ontwikkelen van activerende gespreksmethodieken samen met consulenten: werk, inkomen en zorg, leerplicht en trajectbegeleiders.
  • Innovatieteams die bewustwording bij elkaar bewerkstelligen, daardoor weten ze wat het effect van eigen gedrag is op dat van bezoekers van een publiekscentrum.
  • Dialoogsessies met medewerkers en klanten, bezoekers, werkzoekenden om


Beeldplaat Esther Kemperman


Voorbeeld opdrachten:

Train de trainer  in opdracht van JES030 Utrecht
Motiverende gesprekken in opdracht van diverse opdrachtegevers
 
 
 

Blog


Geplaatst op: 29 oktober 2019Zondag was er een item op het NOS journaal dat me raakte. Ik dacht meteen 'wow wat een prachtige oplossing heeft Stella bedacht voor álle betrokkenen'. Ik vroeg me bij dit verhaal ook af: 'wat werkt hier dan zo goed?' 
Lees verder

Contact

Geni Horstink Advies Geni Horstink
Reeverdijk 13
7217 LA Harfsen
T 0573-430892
M 06-51134149
E info@genihorstinkadvies.nl

Copyright 2011 - Geni Horstink Advies  -